Leveranstid

Beställningar (måndag-fredag) skickas inom 48 timmar. Beräknad leveranstid är därmed 3-5 arbetsdagar. Försändelsen måste hämtas ut inom 14 dagar. Gäller dock med reservation för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar.

Leveranssätt

Vi använder oss av Posten. Om paketet är litet så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till ditt närmaste utlämningsställe.

Fraktkostnad

Fraktkostnad på alla beställningar är 29 kr. För leverans utanför Sverige gäller annan fraktkostnad. Leverans av möbler sker detta antingen vid upphämtning på Vita Snäckan i Båstad eller beställt utkörning efter överenskommelse.

Ändring av beställning

Vill ni göra en ändring eller avbokning i er beställning vill vi att ni ringer till butiken eller mailar oss omgående.
info@vitasnackan.se
Tel :0431-725 06

Retur/Ångerrätt

Du har full rätt att byta till annan produkt, färg eller ångra ditt köp inom 14 dagar. Skicka ett mail till oss med ordernr och vilken vara det gäller. Önskar du returnera en vara står du själv för returfrakten. Varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar samt dina kunduppgifter. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så vi sätter in pengar på ditt konto inom 14 dagar. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.
Observera att det ej är öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror (varor vi ej har på lager som beställts speciellt för dig hos vår leverantör) samt rabatterade produkter.

Byte av vara: samma villkor gäller som för öppet köp, se ovan. Fraktfritt vid byte av vara från butiken och till dig.

Fraktbolag: du väljer själv vilket fraktbolag du använder när du skickar tillbaka paket men det är viktigt att det blir mailaviserat.

Vi ersätter ej förlorade paket om felaktiga eller ofullständiga adressuppgifter lämnats.

Returadress:
Vita Snäckan
Köpmansgatan 64
269 31 Båstad
info@vitasnackan.se

Betalning

Priset anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet i webshoppen den dag beställning görs.
Hos Vita Snäckan har du möjlighet att betala din order via Payson, Swish och kortbetalning via VISA, Mastercard.

Faktura

Vi erbjuder i samarbete med Payson fakturering till privatpersoner och företag. Betalningsvillkor 14 dagar. När du väljer att betala mot faktura sker en kreditupplysning på ditt personnummer. Det görs även en jämförelse mellan personnummer och folkbokföringsadressen för att säkerställa att personen verkligen är den han/hon utger sig för att vara. Detta medför att din beställning endast kan skickas till din folkbokföringsadress.

Reklamation

En reklamation ska vara anmäld till oss senast tre dagar från att du har hämtat ut din vara. Uppge ditt ordernr i mejlet. Om du inte upptäcker skadan förrän du kommer hem så tar du kontakt med oss då. Vi vill alltid se fotografi på både skadad vara och emballage. Vi står naturligtvis för eventuell returfrakt vid reklamationer. Sen skickar vi en ny vara till dig eller ger dig pengarna tillbaka.

Frågor?
Du är välkommen att kontakta oss på
telefon 0431-725 06 eller info@vitasnackan.se